lohiceviche Lohiceviche ohje salty

Lohiceviche

  1. Viipaloi ohuiksi siivuiksi nahaton ja ruodoton lohi tai kirjolohi. Levitä laakealle vadille, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada päälle sitrusmehut, anna tekeytyä jääkaapissa vähint 3h, mielellään yön yli.
  2. Puolita kirsikkatomaatit, hienonna sipuli ja paloittele avokado. Aseta revitty salaatti vadille, levitä lohet päälle ja lisää tomaatti- ja avokado sekä sipuli.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 136 kcal / 100 g
Energia 567 kJ / 100 g
Proteiini 11,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 8,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 75 %