Kuori ja viipaloi perunat. Itse laitoin monitoimikoneen läpi todella ohuiksi siivuiksi. Pilko ja kuullota sipulit kevyesti pannussa ja lisää broilerinsuikaleet. Kun ne ovat kypsiä, lisää vielä kasvissuikaleet. Mausteeksi lisäsin vielä lopuksi 5 basilikalehteä. Voitele väh. 2 litran vuoka ja lado pohjalle 1/3 perunaviipaleista. Joka perunakerroksen päälle hieman suolaa, valkosipulijauhetta ja mustapippurirouhetta (oman maun mukaan). Seuraava kerros 1/2 broilerpaistoksesta, siihen päälle hieman juustoraastetta. Sitten taas perunakerros mausteineen, broilerkerros raasteineen ja viimeisenä perunakerros mausteineen, siihen päälle vielä juustoraaste. Sekoita kerma, ruokakerma ja creme bonjour (ei pakollinen, löyty kaapista) ja kaada seos päälle. Uuni 175 asteessa hiukan reilu tunti, riippuen perunoiden paksuudesta ja astian koosta. Itsellä aika syvä kuten kuvasta näkyy.