joben, taistelusoppa, lohesta Joben taistelusoppa lohesta ohje salty

Joben taistelusoppa lohesta

Nimensä tämä on saanut eräässä laihdutusfoorumissa, jossa jäsenet saivat hyviä tuloksia punnituskisaan. Silloin kun laitettiin tositaistelu päälle niin syötiin tätä soppaa.

Keitä juurekset kypsymisjärjestyksessä, lanttu, porkkana, peruna ja juuriselleri ja palsternakka, ihan lopussa muut.

Kun vihannekset lähes kypsiä, lisää sulatejuusto ja Kipparikerma. Hämmennä varoen sulatejuustopalat sulaksi.

Lopuksi lisää lohipalat päälle. kansi kiinni ja noin 10 min.

Mausta: tillillä, sitruunapippurilla merisuolalla, kalamaustekkin käy.

Ajatuksena on ollut käyttää liki kaikkia vihanneksia ja juureksia keittoon ja sitten lohi jonka terveysvaikutuksista tiedetään. Älä siis missään nimessä mene ja leikkaa lohen vatsarasvoja pois ja sitten mene ostamaan omegaa purkissa kaupanhyllystä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 61 kcal / 100 g
Energia 256 kJ / 100 g
Proteiini 3,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %