lämmin, lohi, shirataki, salaatti
Lämmin lohi-shirataki salaatti ohje
salty
PTA
Lämmin lohi-shirataki salaatti
Kuumenna kesäkurpitsa ja shirataki nopeasti pannulla pienessä määrässä öljyä. Voit halutessa maustaa mustapippurilla ja niukalla suolalla.
Lisää mausteet ja sekoita rucola ja feta vasta lopuksi joukkoon.
Tarjoile lämpimänä, halutessa esimerkiksi kurkkusiivujen tai keitetyn kananmunan kera.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
77 kcal / 100 g
Energia
322 kJ / 100 g
Proteiini
3,4 g / 100 g
Hiilihydraatti
1,8 g / 100 g
Rasva
6,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,4 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %