lämmin, lohi, shirataki, salaatti Lämmin lohi-shirataki salaatti ohje salty

Lämmin lohi-shirataki salaatti

Ainekset 2 annosta

  1.  Kuumenna kesäkurpitsa ja shirataki nopeasti pannulla pienessä määrässä öljyä. Voit halutessa maustaa mustapippurilla ja niukalla suolalla.

  2. Lisää mausteet ja sekoita rucola ja feta vasta lopuksi joukkoon.

  3. Tarjoile lämpimänä, halutessa esimerkiksi kurkkusiivujen tai keitetyn kananmunan kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 77 kcal / 100 g
Energia 322 kJ / 100 g
Proteiini 3,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %