soijarouhe, kasvis, vuoka, , em, Soijarouhe-kasvis-vuoka (em) ohje salty

Soijarouhe-kasvis-vuoka (em)

Kermainen peruna-bataatti-porkkana-kesäkurpitsa-soijarouhevuoka

5 perunaa 

1/2 bataattia

3 porkkanaa

1/2 kesäkurpitsaa

1-2 dl soijarouhetta

1/2 kasvisliemikuutiota

n. 1 dl vettä

vähän juustoraastetta

mausteet soijarouheeseen

suolaa

basilikaa

oreganoa

paprikajauhetta

sitruunapippuria

mausteet vuokaan perunaviipaleille

suola

mausteet vuokaan porkkana-kesäkurpitsa-kerrokselle

paprikajauhe

pippurisekoitus 

2x 2 dl (kuohu-)kermaa (tai Fazer Aito pippurin makuinen kauravalmiste)

voitele uunivuoka öljyllä

kiehauta vesi pienellä paistinpannulla, lisää veteen kasvisliemikuutio,  anna liueta, lisää soijarouhetta sen verran että vesi imeytyy sopivasti

kuori ja viipaloi perunat ja bataatti

kuori ja raasta porkkana

suikaloi kesäkurpitsa

voitele vuoka

laita vuokaan kerroksittain pohjalle peruna- ja  bataattiviipaleet, niiden päälle porkkanaraaste ja kesäkurpitsasuikaleet ja päällimmäiseksi soijarouhe ja juustoraaste

kaada vuokaan (kuohu-)kerma

• laita uuniin

200 °C , 1 tunti

Ravintosisältö / 100 g

Energia 130 kcal / 100 g
Energia 541 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,5 g / 100 g
Rasva 8,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %