pesto, mozzarella, pastakastike Pesto-mozzarella-pastakastike ohje salty

Pesto-mozzarella-pastakastike

Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Lisää pilkotut kirsikkatomaatit ja kevätsipuli ja vaalea punainen pesto. Anna lämmetä hiukan, lisää muut ainekset ja kourallinen rucolaa päälle. Tarjoa pastan kera. Aurinkokuivatut tomaatit eivät ole pakollisia, tekee aika öljyisen. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 644 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,4 g / 100 g
Rasva 12,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %