kana, paella Kana paella ohje salty

Kana paella

  • ruskista natural kanansiivet oliiviöljyssä paella pannussa. Mausta suolalla. Ota pois kun kaunis väri. Ei tarvitse läpi kypsä olla vielä tässä vaiheessa koska ne lisätään pannuun uudelleen kypsymään riisien kanssa.

  • paista samalla tavalla nopeaa myös turska. 

  • kuulota kuutioidut tomaatit ja pilkotut vihreät pitkät pavut. Kuulota muutama minuutti.

  • lisää joukkoon riisi ja mausteet.

  • lisää kasvisliemi, turska ja kanansiivet nätisti ympäri pannua. Pyörittele pannua muutaman kerran että ainekset ja liemi tasoittuu ympäri pannua tasaisesti.

  • anna folion alla hautua kunnes riisi ja kana on kypsää ja neste on kiehunut pois ja pohja ottanut väriä hivenen. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal / 100 g
Energia 456 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,8 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %