lime, mantelilohi Lime mantelilohi ohje salty

Lime mantelilohi

Huuhtele lohifile, mausta haluamillasi kalamausteilla. Itse laitoin kalamausteseosta, savustinsuolaa, valkopippuria. Sulata voi lisää mantelilastut. Kaada seos kalan päälle. Tee eri astiassa ruohosipuli smetana, oliiviöljy ja kokonaisista oliiveista seos. Suihkutin hiukan Balsamicoa kalan päälle ja smetana seokseen. Hyppysellinen savupaprikajauhetta ja pieni loraus sitruunaa pullosta (1rkl). Maista seosta. Levitä kalan päälle hunnuksi. Pieni lime siivuiksi ja päälle limittäim ja uuniin +200C 45min..ehkä 😉

Ravintosisältö / 100 g

Energia 197 kcal / 100 g
Energia 823 kJ / 100 g
Proteiini 11,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,2 g / 100 g
Rasva 16,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %