moussaka, classic Moussaka classic ohje salty

Moussaka classic

Viipaloi munakoisot n.1cm siivuiksi. Voitele oliiviöljyllä 3rkl ja mausta suolalla ja pippurilla 1tl +1tl. Paista uunissa 200 astetta n.30min. Käännä puolessa välissä. Silppua sipuli ja valkosipuli. Ruskista j.liha ja sipuli. Lisää paseerattu tomaatti. Mausta mustapippurilla, suolalla, kanelilla, mintulla, suolalla. Valkokastike: Sulata voi, lisää vehnäjauho, lisää maito vähitellen kokoajan sekoittaen. Mausta suolalla ja ripauksella mustapippuria. Lisää puolet juustoraasteesta. Kiehauta.  Lado vuokaan peruna. Lisää puolet j.lihakastikkeesta. lado munakoisot ja loput j.lihakastike. sekoita hieman jäähtyneeseen valkokastikkeeseen kananmuna. Kaada valkokastike päälimmäiseksi. Ripottele päälle juussto. Paista uunissa 200 45min ja anna vetäytyä paistamisen jälkeen 20-30min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal / 100 g
Energia 359 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,9 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %