jauhelihakeitto, italiaisittain Jauhelihakeitto Italiaisittain ohje salty

Jauhelihakeitto Italiaisittain

Ruskista jauheliha kattilassa öljytilkassa. Lisää hienonnettu sipuli ja anna pehmetä hiukan.

2 Kaada joukkoon vesi ja liemikuutio. Kun liemi kiehuu lisää kuoritut ja paloitellut perunat. Anna kiehua kunnes perunat ovat lähes kypsiä, 10–15 minuuttia.

3 Lisää kasvissuikaleet, tomaattimurska, vesi ja mausteet. Keitä kypsäksi noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon maustekurkkukuutiot ja lisää tarvittaessa suolaa. Koristele silputulla persiljalla. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 46 kcal / 100 g
Energia 193 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,5 g / 100 g
Rasva 0,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %