evelynin, kermainen, lohikeitto Evelynin kermainen lohikeitto ohje salty

Evelynin kermainen lohikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut porkkanat ja perunat vedessä melko kypsiksi. Keittovaiheessa lisää veteen kalaliemikuutio ja 10 maustepippuria sekä yksi laakerinlehti. Lisää paloiteltu kala, anna kiehahtaa ja lisää kuohukerma. Maista suolaisuus, lisää suolaa tarvittaessa. Viimeistele keitto voikimpaleella       

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 382 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 6,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %