perinteinen, siskonmakkarakeitto Perinteinen siskonmakkarakeitto ohje salty

Perinteinen siskonmakkarakeitto

Valmistus

1

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat, lanttu ja juuriselleri. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, juurekset ja pippurit. Anna kiehua perunoiden ja purjon valmistelun ajan.

2

Pese, kuori ja kuutioi perunat. Pese ja suikaloi purjo. Lisää perunat ja purjot keittoon. Keitä hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia.

3

Pursota siskonmakkarat suolestaan pieniksi palloiksi keittoon. Anna keiton kiehua noin 5 minuuttia tai kunnes makkarapallot ovat kypsiä ja nousevat keiton pinnalle.

4

Lisää hienonnettu persilja ja tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 51 kcal / 100 g
Energia 214 kJ / 100 g
Proteiini 2,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %