kala, kasvispaistos Kala-kasvispaistos ohje salty

Kala-kasvispaistos

Valmistusohje

Kuullota sipulit ja kasvikset oliiviöljyssä. Mausta suolalla sekä pippurilla.

Lisää kerma sekä tomaattimurska ja hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

Voitele uuninkestävä matala vuoka ja pane kalat, kasvis-kerma seos sekä tilli kerroksittain vuokaan.

Jätä kasviskerros päällimmäiseksi ja ripottele juusto päälle.

Kypsennä 180 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa etikkapunajuurien kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 90 kcal / 100 g
Energia 375 kJ / 100 g
Proteiini 5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 5,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %