jannen, gluteeniton, piirakka Jannen Gluteeniton piirakka ohje salty

Jannen Gluteeniton piirakka

  1. kuulota purjosipulisilppu aurinkokuivattujen tomaattien öljyssä, lisää kinkku suikaleet/ aurinkokuivattu tomaatti ja jatka hauduttamista. Sekoita keskenään kerma ja munat.
  2. sekoita keskenään gluteeniton jauhoseos, perunasosejauhe, leivinjauhe, Basilika ja valkosipuli ja rasva, lisää nopeasti omenamehu. Sekoita käsin tasaiseksi taikinaksi.

  3. Taputtele taikina jauhojen avulla voidellun piirakkavuoan (halkaisija 26cm) pohjalle ja reunoille.

  4. Lisää kermamunaseokseen täyte, sekoita hyvin ja kaada täyte vuokaan. Lisää vuohenjuusto + raaste ja sitten uuniin

  5. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla 25-30 minuuttia.

  6. Uunista otetun piirakan päälle lisätään tuore rucola ja annetaan vetäytyä liinan alla 15min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 243 kcal / 100 g
Energia 1013 kJ / 100 g
Proteiini 10,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,7 g / 100 g
Rasva 16,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %