makkarapata, m, j Makkarapata/M&J ohje salty

Makkarapata/M&J

Keitä perunat ja leikkaa viipaleiksi.  Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota pannulla. Lisää tomaattimurska. Anna hautua 20min ja mausta (yrttejä, mustapippuria ja punaviinietikalla). Siivota makkara. Lisää makkarasiivut pataan. Lisää perunasiivut, kun makkarasiivut ovat kuumia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 407 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,5 g / 100 g
Rasva 5,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %