siskonmakkarasoppa, kontu Siskonmakkarasoppa/Kontu ohje salty

Siskonmakkarasoppa/Kontu

Ainekset 8 annosta

Keitä vesi, lisää lihaliemikuutiot, maistepippurit ja laakerilehdet. Paloittele kasvikset ja keitä n 10min, lisää perunapalat ja keitä lisää n 10min. Leikkaa siskonmakkara palasiksi keittoon ja kypsennä ohjeiden mukaan. Lisää persilja.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 73 kcal / 100 g
Energia 307 kJ / 100 g
Proteiini 3,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 4,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %