ammo, kesäkurpitsa, perunapaistos Ammo-kesäkurpitsa-perunapaistos ohje salty

Ammo-kesäkurpitsa-perunapaistos

Kuori sipulit ja leikkaa renkaiksi- Kuullota sipulirenkaat. Leikkaa kesäkurpitsa ja tomaatti ohuiksi viipaleiksi. Pese, kuori ja leikkaa perunat hyvin ohuiksi viipaleiksi.

Levitä kuullotettu sipuli uuni vuoan pohjalle. Ripottele mausteeksi hieman timjamia. Asettele sipulirenkaiden päälle kesäkurpitsa-, tomaatti ja perunaviipaleet vuorotellen limittäin.

Ripottele pinnalle suolaa, mustapippuria ja rosmariinia sekä timjamia. Valele kasviksille öljyä ohuena nauhana.

Kypsennä paistosta 200 C asteisessa uunissa n. 50-60 minuuttia, vähemmänkin jos perunat ovat pehmeitä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 57 kcal / 100 g
Energia 240 kJ / 100 g
Proteiini 1 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,8 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %