ag, lämpimät, lohileivät AG Lämpimät lohileivät ohje salty

AG Lämpimät lohileivät

  1. Poista kirjolohesta nahka, leikkaa sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ripottele päälle suolaa.

  2. Valuta ja viipaloi mozarella.

  3. Sivele leipäviipaleille kerros sitruunapestoa ja asettele leiville vuorotellen lohi -ja mozzarellaviipaleita, ripottele päälle mustapippuria.

  4. Kypsennä leivät 225-asteisen uunin keskitasolla 10-12 minuuttia, kunnes lohi on saanut vähän väriä ja juusto on valuvaa. Tarjoa lämpiminä sitruunapeston kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 257 kcal / 100 g
Energia 1076 kJ / 100 g
Proteiini 15,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,7 g / 100 g
Rasva 14,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %