värikäs, kalapata Värikäs kalapata ohje salty

Värikäs kalapata

  1. Kuori ja hienonna kasvikset. 
  2. Kiehauta sipulit ja porkkana kuumassa öljyssä. Lisää muut kasvikset, tomaattimurska, vesi tai valkoviini ja mausteet. Keitä hiljalleen kannen alla 15 minuuttia. 

  3. Paloittele kalafileet ja laita hautumaan ruokaan. Kypsennä vielä 15 minuuttia hyvin matalalla lämmöllä. 

  4. Lisää ruoan päälle oliiveja. 

  5. Tarjoa lisänä sämpylöitä. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 64 kcal / 100 g
Energia 269 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 3,1 g / 100 g
Alkoholi 1,2 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %