kesäkurpitsa, vuoka Kesäkurpitsa vuoka ohje salty

Kesäkurpitsa vuoka

Voitele vuoka. Lado vuokaan n. Puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi viipaloitu kesäkurpitsa ja kirsikkatomaatteja. Mausteeksi suolaa ja pippuria. Päälle juustoraastetta tai fetaa murusteltuna.  Valuta päälle vielä oliiviöljyä.  Paista uunissa 200-asteessa alatasolla 30-40min.  Ota pois uunista ja päälle vielä sitruunamehua ja rucolaa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal / 100 g
Energia 472 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 10,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %