parsapinaattilohisienikeitto Parsapinaattilohisienikeitto ohje salty

Parsapinaattilohisienikeitto

Paista sienet ja valkosipulin kynnet. Kaada ne kattilaan, sekä  pakastepinaatti  ja pakasteparsakaali, lisää vettä 5dl. Keitä kiehuvaksi, keitä noin 10 min ja lisää lohi paloina ja pilkottu tilli, keitä vielä noin 5-10 min. Lisää loppuvaiheessa kerma ja huuhdo purkki vedellä ja lisää sekin kattilaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 61 kcal / 100 g
Energia 253 kJ / 100 g
Proteiini 2,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %