kasvispyttipannu Kasvispyttipannu ohje salty

Kasvispyttipannu

Kuumenna uuni + 200 C. Kuori ja kuutioi kasvikset ja sipulit pieniksi kuutioiksi. Levitä ne leivinpaperin päälle uunipannulle. Mausta suolalla, lisää voi-öljyseos. Sekoita hyvin. Paista uunissa n.15 min. Lisää kipparikerma, sekoita, ja paista vielä 5 min. (Tämän voi myös paistaa pannulla).

Ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal / 100 g
Energia 311 kJ / 100 g
Proteiini 1,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,4 g / 100 g
Rasva 3,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %