ag, sinappinen, vuohenjuustolohi AG Sinappinen vuohenjuustolohi ohje salty

AG Sinappinen vuohenjuustolohi

Ainekset 4 annosta

  1. Uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

  2. Laita lohifilee uunivuokaan nahkapuoli ylöspäin. Laita vuoka uuniin ja kypsennä noin 5 min.

  3. Sekoita tahna hunajasta, sinapista ja valkosipulista ( 2 kynttä) .

  4. Ota vuoka uunista ja vedä nahka irti kalasta. Ripottele pinnalle suola ja mustapippuri. Levitä tahna päälle. Viipaloi vuohenjuusto ja levitä viipaleet lohen päälle.

  5. Kypsennä kalaa uunissa vielä noin 20 min. Tarjoa muusin kanssa. Soppa 365

Ravintosisältö / 100 g

Energia 216 kcal / 100 g
Energia 906 kJ / 100 g
Proteiini 18,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 13,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,9 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %