, , pyttipannu 3 Pyttipannu ohje salty

3 Pyttipannu

Ainekset 8 annosta

  1.     Kuori kiinteämaltoiset, raa'at perunat ja kuutioi ne kokoon 1x1 cm. Laita ne lävikköön ja keitä pari minuuttia kiehuvassa vedessä, valuta ja kuivattele.

  2.     Kuori silppua sipuli reiluiksi paloiksi ja pilko valkosipulit isoiksi lohkoilsi . Leikkaa nakit sentin pätkiksi ja leikkaa pekoni sentin suikaleiksi. Paista nakkeihin hyvä väri.  Kuullota pekoni, lisää sipulit ja anna hetki tekeytyä. Paista perunat, lisää nakit ja pekonisipuli seos..

  3.     Paistele hetki miedolla lämmöllä ja kaada sekaan pari desiä kermaa. Anna imeytyä. 

       Paista jokaiselle häränsilmämuna ja tarjoa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 174 kcal / 100 g
Energia 729 kJ / 100 g
Proteiini 8,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 13,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %