Ota kanat
hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen
Pese perunat ja lohkoa
ne keskikokoiseksi paloiksi. Laita öljy uunivuokaan ja vuoka kuumaan uuniin 3
minuutiksi.
Lisää perunalohkot ja kypsennä 15 minuuttia.
Leikkaa kesäkurpitsa, sipuli ja paprika reiluiksi paloiksi. Paloittele kukka- ja parsakaalit. Pese sitruuna ja
leikkaa se lohkoiksi. Lisää pienityt ainekset ja
kuoritut valkosipulinkynnet uunivuokaan. Mausta oreganolla, suolalla ja
pippurilla. Sekoita.
Paista 15 minuuttia. Varo, ettei pinta pala ja peitä tarvittaessa
foliolla.
Paista kananuijat
nopeasti kuumassa paistinpannussa öljyssä. Mausta pippurilla, halutetta carrylla ja suolalla. Laske uunin lämpötila 200
asteeseen. Lisää kanat ja paista vielä 30 minuuttia.
Jos on aikaa niin anna hautua folion alla jälki lämmössä vielä hetki.