, , sitruunainen, kanapata 3 Sitruunainen kanapata ohje salty

3 Sitruunainen kanapata

  1.     Ota kanat hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen

  2.     Pese perunat ja lohkoa ne keskikokoiseksi paloiksi. Laita öljy uunivuokaan ja vuoka kuumaan uuniin 3 minuutiksi.

       Lisää perunalohkot ja kypsennä 15 minuuttia.

  1.     Leikkaa kesäkurpitsa, sipuli ja paprika reiluiksi paloiksi. Paloittele kukka- ja parsakaalit. Pese sitruuna ja leikkaa se lohkoiksi. Lisää pienityt ainekset ja kuoritut valkosipulinkynnet uunivuokaan. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla.  Sekoita.

       Paista 15 minuuttia. Varo, ettei pinta pala ja peitä tarvittaessa foliolla.

  1.     Paista kananuijat nopeasti kuumassa paistinpannussa öljyssä. Mausta pippurilla, halutetta carrylla ja suolalla. Laske uunin lämpötila 200 asteeseen. Lisää kanat ja paista vielä 30 minuuttia. 

       Jos on aikaa niin anna hautua folion alla jälki lämmössä vielä hetki.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 82 kcal / 100 g
Energia 341 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 3,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %