, , tulinen, makkarapata 3 Tulinen makkarapata ohje salty

3 Tulinen makkarapata

Hienonna sipuli ja kaali sekä pilko kuoritut porkkanat ja perunanat. Kuullota vihanneksia öljyssä hetki. Lisää tomaattipyree, suola ja pippuri. Jatka kuullottamista ja lisää vesi, hienonnettu lipstilla ja chili. Anna kiehua, kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsyneet. Pilko makkarat ja käytä ne paistinpannulla. Lisää lopuksi pataan. Kuumenna ja tarkista maku.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 94 kcal / 100 g
Energia 391 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 6,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %