ag, lohilaatikko, kirjolohesta, , , pekoni AG Lohilaatikko kirjolohesta + pekoni ohje salty

AG Lohilaatikko kirjolohesta + pekoni

Mausteet: 1 tl suolaa ja ripaus valkopippuria.

  1. Leikkaa kala kuutioiksi ja ripottele vähän kalamaustetta päälle.
  2. Lado vuorotellen voideltuun vuokaan kalaa ja perunaa.
  3. Sekoita maito, munat ja mausteet ja kaada liemi vuokaan. 4, Ripottele pekonikuutiot pinnalle ja kypsennä laatikko 175 asteessa kunnes munamaito hyytyy ja perunat ovat kypsiä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 115 kcal / 100 g
Energia 477 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,3 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %