mozzarellapizza, a, la, tapsa Mozzarellapizza a la Tapsa ohje salty

Mozzarellapizza a la Tapsa

Sekoita kaikki pohjan aineet, anna kohota jääkaapissa yön yli. Leivo seuraavana päivänä 4 pohjaa ja laita päälle tomaattikastike ja juustoraaste. Paista uunissa kiven pääll 250 asteessa 8-9 min. Lisää kuuman pizzan päälle buffalomozzarella, kirsikkatomaatit ja rucola.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal / 100 g
Energia 611 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,1 g / 100 g
Rasva 6,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %