, , rosmariini, broileripata 3 Rosmariini-broileripata ohje salty

3 Rosmariini-broileripata

Ainekset 8 annosta

Hiero koipireidet kauttaaltaan kevyesti ruokaöljyllä ja ruskista niiden pinnat pannulla. Nosta koivet uunipataan.

Kuori valkosipulinkynnet, porkkanat ja perunat. Leikkaa perunat puoliksi, lohko porkkanat ja pätki pavut. Käytä ne ja valkosipulinkynnet nopeasti kuumassa öljytilkassa pannulla. Lisää kasvikset pataan. Lisää päälle lihalientä niin, että raaka-aineet melkein peittyvät. Lisää pataan myös rosmariininoksat, sitruunamehu ja raastettu kuori. Hauduta 175 asteisessa uunissa n. 1,5 tuntia. Tarjoile salaatin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 95 kcal / 100 g
Energia 396 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 4,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %