paksukainen, kevyesti Paksukainen kevyesti ohje salty

Paksukainen kevyesti

Sekoita munat, rahka ja psyllium, laita hetkeksi turpoamaan. Kuumenna pannu ja alenna lämpöä, sillä lettu palaa nopeasti. Lisää pippuri ja ehkä suola taikinaan. Sekoita ja kaada sulaneelle voille pannulle. Paista molemmin puolin nopeasti ja laita tarjolle muhkea pullukka lettu. Hienonna kinkku ja lisää rucolaa, mozzarellaa ja pilkottuja tomaatteja päälle. Nauti. Riittää kahdelle ja sopii paastopäivälle.

Kuvat resepteissäni ovat omia ottamia 100%. Tämä siksi jos näyttää tutulle. Minulla on näitä reseptejä toisaallakin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal / 100 g
Energia 499 kJ / 100 g
Proteiini 9,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 7,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %