hirssipuuro, pl Hirssipuuro PL ohje salty

Hirssipuuro PL

Huuhtele hirssi huolellisesti. Mittaa nesteet ja suola teflonkattilaan. Lisää lävikössä valutettu hirssi, kun neste alkaa kiehua. Hauduta kypsäksi noin 30 min hiljaisella lämmöllä.  Sekoita ja tarkista nesteen riittävyys  muutaman minuutin välein. Syö marjojen tai esim aprikoosi soseen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 244 kcal / 100 g
Energia 1028 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 16 g / 100 g
Rasva 16,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %