ag, silakkaa, ja, anjovista AG Silakkaa ja anjovista ohje salty

AG Silakkaa ja anjovista

Leikkaa kaloista selkäevät pois, mausta suolalla ja pippurilla (tai kalamausteella) ja kääri rullalle nahkapuoli päällepäin. Pienistä sipuli ja omena ja pane ne voidellun vuoan pohjalle. Lisää silakkarullat ja leikkaa anjovikset pieniksi paloiksi päälle. Kaada päälle kerma, johon on lisätty anjovisliemi purkista. Uuni 200 astetta noin 25 min. Lisänä keitetyt perunat ja porkkanaraaste.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 108 kcal / 100 g
Energia 453 kJ / 100 g
Proteiini 9,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 6,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %