punkkulihapata Punkkulihapata ohje salty

Punkkulihapata

Kuumenna vesi, kuutioidut sipulit, mustapippuri ja fondit kiehuvaksi. Lisää suikaloitu liha 4. ssä erässä, välillä kiehauttaen lyhyesti. Vähaennä lämpöä, lisää punaviini, ja anna hautua hiljalleen kypsäksi (n. 1 1/2 h). Lisää Maizena-pikasuuruste sekoittaen. Kypsennä 1 min. Tarkista maku.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 57 kcal / 100 g
Energia 237 kJ / 100 g
Proteiini 8,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 1,2 g / 100 g
Alkoholi 0,9 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 2,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %