joben, jauheliha, kinkkunyytit Joben jauheliha-kinkkunyytit ohje salty

Joben jauheliha-kinkkunyytit

suolaa, mauste-, musta- ja valkopippuria, oreganoa, paprikajauhetta.

Jauhelihaan munat ja mausteet. Taikinakoukuilla taikinamaiseksi. Litistä suorakaiteen muotoisia ohuita levyjä kylmällä vedellä kastelluin käsin leikkuulaudalle. Laita kinkkusiivu (14g per jauhistasku) toiselle puoliskolle ja taita paistinlastalla kaksinkerroin. Muotoile käsissä kylmän veden avulla taskuksi.

Tulee 12 kpl.

Paahda pannulla ruskea pinta, lisää ruokakerma.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal / 100 g
Energia 570 kJ / 100 g
Proteiini 11,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 9,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %