joben, jauheliha, kinkkunyytit Joben jauheliha-kinkkunyytit ohje salty

Joben jauheliha-kinkkunyytit

suolaa, mauste-, musta- ja valkopippuria, oreganoa, paprikajauhetta

  • Jauhelihaan munat ja mausteet sekä sipuli silppu. Taikinakoukuilla taikinamaiseksi

  • Litistä suorakaiteen muotoisia ohuita levyjä kylmällä vedellä kastelluin käsin leikkuulaudalle

  • Laita kinkkusiivu (14g per jauhistasku) toiselle puoliskolle ja taita paistinlastalla kaksinkerroin

  • Muotoile käsissä kylmän veden avulla taskuksi

Tulee 12 kpl.

  • Paahda pannulla ruskea pinta, kuullota samalla sipulisilppu, lisää ruokakerma johon on sekoitettu ketsuppi ja sinappi + vähän suolaa tai soijakastiketta

Raikas salaatti kaveriksi, hyvää.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal / 100 g
Energia 497 kJ / 100 g
Proteiini 11,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 6,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %