punajuuri, jauhelihavuoka Punajuuri-jauhelihavuoka ohje salty

Punajuuri-jauhelihavuoka

Ruskista sipulikuutiot voissa,lisää jauheliha.Mausta paitettu jauheliha valkosipulilla,suolalla ja mustapippurilla.Esikeitä,kuoritut ja kuutioidut,punajuuret.Kaada punajuuret ja jauheliha uunivuokaan.Murustele Aura-juusto ja kaada sekaan vielä kerma.Paista uunissa 200 asteessa n.45 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 176 kcal / 100 g
Energia 737 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 14,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %