joben, minestronekeitto, , vähän, tuunattu, Joben minestronekeitto (vähän tuunattu) ohje salty

Joben minestronekeitto (vähän tuunattu)

Mausta reilulla määrällä oreganoa (4-5 reilua tl) ja mustapippurijauhetta (reilu 1tl). Kaikki kiehuvaan veteen, sipulit laitoin puolikkaina. Valmista kun pasta ka sipulit kypsiä.

Itse käytin pastana Torinon täysjyvä cappellia, mukavan sopivia pyörylöitä suuhun.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 45 kcal / 100 g
Energia 190 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %