punajuuri, feta, härkäpapupaistos Punajuuri-feta-härkäpapupaistos ohje salty

Punajuuri-feta-härkäpapupaistos

Suikaloi punajuuret ohuiksi tikuiksi, lado vuokaan vuorotellen härkäpapurouheen ja fetan kanssa. Mausta suolalla pippurilla ja timjamilla aina punajuurukerrokset, jätä päälimmäiseksi fetajuustoa. Kaada maito ja ruokakerma vuokaan peitä foliolla ja paista 200 asteessa noin tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 122 kcal / 100 g
Energia 511 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,9 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,8 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %