jauhelihajuureskeitto, , , , , , , pl Jauhelihajuureskeitto 11-18 PL ohje salty

Jauhelihajuureskeitto 11-18 PL

Pilko juurekset. Keitä vesi. Lisää Fond du Chef ja mausteet, sekä raa'at juurekset. Paista jauheliha, hienonnettu sipuli, valkosipuli ja paprika, sekä mausteet maun mukaan. Lisää keittoon kypsä jauheliha. Kiehauta ja lisää soppavihannes pussi (pakaste). Anna hautua miedolla lämmöllä. Tarkista mausteet ja suola.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 36 kcal / 100 g
Energia 152 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 1,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %