punajuuri, vuohenjuustopasta Punajuuri-vuohenjuustopasta ohje salty

Punajuuri-vuohenjuustopasta

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta, mutta säästä osa keitinliemestä. Lisää pastan joukkoon tilkka öljyä.

Pese ja kuori punajuuret. Raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota kasviksia öljyssä paistokasarissa. Lisää joukkoon vesi, suola, pippuri ja hunaja. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia, kunnes punajuuriraaste on kypsää.

Kaada pasta paistokasariin ja sekoita varovasti. Lisää pastan joukkoon keitinlientä ja öljyä. Valuta vuohenjuustokuutiot. Murenna juustokuutiot ja sekoita puolet juustomurusta kuuman pastan joukkoon. Ripottele pinnalle loput juustomurut ja hienonnettu basilika.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal / 100 g
Energia 538 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,3 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,6 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %