kikherne, pastakeitto Kikherne-pastakeitto ohje salty

Kikherne-pastakeitto

Kuullota hienonnettu sipuli, valkosipuli ja selleri oliiviöljyssä (2rkl)  miedollalämmöllä pehmeäksi n. 10min. Lisää valutetut pavut, vesi ja kanaliemikuutio anna kiehua hiljalleen 15 min. Ota puolet pavuista pois keitosta ja soseuta kattilaan jäänyt osa sauvasekoittimella. Kaada kokonaiset pavut ja pasta kattilaan ja keitä n.10min kunnes pasta on kypsää. Mausta suolalla pippurilla oliiviöljyllä ja revityilla basilikan lehdillä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 74 kcal / 100 g
Energia 292 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 3,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,5 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %