teriyakilohi Teriyakilohi ohje salty

Teriyakilohi

4 Annosta

  1. Keitä riisi (2 dl) pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista Teriyakilohi riisin kiehuessa.

  2. Kiehauta kanaliemi (1 dl, yksi kanaliemikuutio). Silppua purjo (10 cm). SEkoita liemeen purjo ja omaneaviinietikka (0,5 dl), soija (2 rkl), inkiväärijauhe (1 rkl), sokeri (1 tl) ja ripaus chilijauhetta.

  3. Kuumenna 1 rkl öljyä wokissa. Lisää lohomedaljongit (4 kpl) ja 0,5 dl teriyakikastiketta. Kypsennä 5 min ja nosta tarjoiluvadille ja peitä foliolla.

  4. Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla ja kaada siihen pakastevihannekset (300 g). Kuumenna sekoittaen 10 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 171 kcal / 100 g
Energia 717 kJ / 100 g
Proteiini 11,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 6 g / 100 g
Rasva 11 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %