kaalikanakeitto
Kaalikanakeitto ohje
salty
PiReLa
Kaalikanakeitto
Keitä 1,6 litraa vettä. Lisää pilkotut kasvikset, eniten keittoaikaa kaipaavat ensin. Ohjeen kurkuma on tuorejuures. Lisää mausteet esim
yrttimauste, ruohosipuli, persijla,paprikajauhe, suola, herbamare, mustapippuri..
LIsää lopuksi sei, kana tms. Anna hautua miedolla lämmöllä kypsäksi.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
19 kcal / 100 g
Energia
78 kJ / 100 g
Proteiini
2,6 g / 100 g
Hiilihydraatti
1,3 g / 100 g
Rasva
0,3 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,1 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %