kaalikanakeitto Kaalikanakeitto ohje salty

Kaalikanakeitto

Keitä 1,6 litraa vettä. Lisää pilkotut kasvikset, eniten keittoaikaa kaipaavat ensin. Ohjeen kurkuma on tuorejuures. Lisää mausteet esim 

  • yrttimauste, ruohosipuli, persijla,paprikajauhe, suola, herbamare, mustapippuri..

    LIsää lopuksi sei, kana tms.  Anna hautua miedolla lämmöllä kypsäksi. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 19 kcal / 100 g
Energia 78 kJ / 100 g
Proteiini 2,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 0,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %