britakakku Britakakku ohje sweet

Britakakku

Vaahdota voi ja sokerit lisää keltuaiset lisää kuivat aineet ja maito vuorotellen. Levitä leivinpaperilleen joka on pellillä. Ohut levy tulee tästä. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi lisää sokeri ohuena nauhana vatkaa kokoajan. Levitä marenki taikinalevyn päälle. Paista 170 asteessa 20min. Anna jäähtyä.tee täyte. Puolita levy. Kokoa kakku.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 225 kcal / 100 g
Energia 942 kJ / 100 g
Proteiini 4,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 27,9 g / 100 g
Rasva 10,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 21,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %