mifu, kaalilaatikko Mifu-kaalilaatikko ohje salty

Mifu-kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Hauduta se kokoon pienessä vesimäärässä tilavassa kattilassa. Valuta.  Hienonna sipulit. Paista ne rasvassa Mifu ruokarakeen kanssa. Mausta.  Sekoita ruokarae-sipuliseos ja raaka riisi kaalin joukkoon.  

Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää kasvisliemi.  Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 2 1/2 h. Peitä vuoka leivinpaperilla tai foliolla, kun pinta on saanut sopivasti väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 148 kcal / 100 g
Energia 621 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,9 g / 100 g
Rasva 8,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,9 g / 100 g
Suola 15,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %