pinaatti, tonnikalacannelonit Pinaatti-tonnikalacannelonit ohje salty

Pinaatti-tonnikalacannelonit

Valuta tonnikalat ja sulatettu pinaatti. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita hetki paistinpannussa öljyssä.

Sekoita tuorejuusto, tonnikala, pinaatti, sipulit ja mausteet tasaiseksi. Voitele uunivuoka öljyllä.

Keitä lasagnelevyjä suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia. Lisää keitinveteen hieman öljyä, jotta levyt eivät tartu kiinni toisiinsa.

Nosta lasagnelevyt työtason päälle ja puolita ne kahtia. Nosta täytettä levyn reunaan ja rullaa. Nosta rullat vieri viereen vuokaan.

Sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta seos basilikalla, suolalla ja pippurilla. Kaada tomaattikastike cannelonien pinnalle. Levitä kastike tasaisesti niin, että sitä menee myös pastaputkien väleihin. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 175 asteessa uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Nosta vuoka ylätasolle vielä 10 minuutiksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal / 100 g
Energia 556 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,9 g / 100 g
Rasva 6,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %