ag, perunapurjososekeitto, kipparikermalla
AG Perunapurjososekeitto Kipparikermalla ohje
salty
helena45
AG Perunapurjososekeitto Kipparikermalla
- Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo, kuori ja paloittele perunat ja hienonna timjami (jos tuoretta).
- Kuullota purjoa öljyssä pari minuuttia, lisää perunat ja timjami, sekoittele hetki.
- Lisää vesi ja liemikuutio, keitä 15-20 min, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Lisää pippurit, soseuta keitto ja lisää kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
60 kcal / 100 g
Energia
251 kJ / 100 g
Proteiini
2,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
7,2 g / 100 g
Rasva
2,1 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,8 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %