ag, perunapurjososekeitto, kipparikermalla AG Perunapurjososekeitto Kipparikermalla ohje salty

AG Perunapurjososekeitto Kipparikermalla

  1. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo, kuori ja paloittele perunat ja hienonna timjami (jos tuoretta).
  2. Kuullota purjoa öljyssä pari minuuttia, lisää perunat ja timjami, sekoittele hetki.
  3. Lisää vesi ja liemikuutio, keitä 15-20 min, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  4. Lisää pippurit, soseuta keitto ja lisää kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 60 kcal / 100 g
Energia 251 kJ / 100 g
Proteiini 2,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,2 g / 100 g
Rasva 2,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %