dallas, bostonkakku Dallas-bostonkakku ohje sweet

Dallas-bostonkakku

Tee pullataikina. Anna nousta vedottomassa paikassa 1 tunti. Kauli levy. Anna sen olla hetken liinan alla. Tee täyte, jonka levität kaulitulle levylle. Rullaa levy pötköksi ja paloittele pötkö 8 osaan. Laita irtopohjaisen vuoan pohjan päälle leivinpaperi ja voitele vuoan reunat. Lado pullarullat vuokaan ja anna kohota vielä 30 min. Voitele kananmunalla ja paista 185º n. 30 min. Paistamisen loppuvaiheessa voit laittaa bostonkakun päälle leivinpaperin, ettei kakku pala, mutta tulee kuitenkin kypsäksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 289 kcal / 100 g
Energia 1212 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 43,3 g / 100 g
Rasva 9,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 15,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %