omena, ansa Omena-ansa ohje sweet

Omena-ansa

Sekoita pohjan aineet (vehnäjauho, sokeri, leivinjauhe, sooda, sulatettu margariini). Jaa seos puoliksi ja säästä puolet lopuksi päälle laitettavaksi. Toiseen puoleen lisää jugurtti ja kananmuna. Kaada ja tasoita taikina leivitetylle piirakkavuoalle. Täytteen kaikki aineet sekoitetaan ja levitetään taikinan päälle. Päällimmäiseksi ripotellaan muruseos. Halutessa voi päälle sirotella vielä kanelia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal / 100 g
Energia 803 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 28,8 g / 100 g
Rasva 5,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 17,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %