kikhernetofu Kikhernetofu ohje salty

Kikhernetofu

Ainekset 4 annosta

Sekoita jauhoihin mausteita, kurkumaa 0,5–1 tl. Muita maun mukaan. Lisää puolet vedestä. Kuumenna loppu vesi kiehuvaksi ja vispaa seos joukkoon. keitä pienellä lämmölllä sekoitellen noin viisi minuuttia. Kaada öljyttyyn vuokaan ja siirrä jähmettymään (kylmässä jähmettyy nopeammin). Kuutioi jähmettyneestä tofusta sopivia paloja. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 61 kcal / 100 g
Energia 255 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,1 g / 100 g
Rasva 1,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %